Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2013

Δωρεάν τεχνικός έλεγχος από τη Suzuki

Η Suzuki αποχαιρετά το 2013 με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, κάνοντας δώρα σε όσους την εμπιστεύτηκαν. Έτσι λοιπόν προσφέρει μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2014, δωρεάν τεχνικό έλεγχο 20 σημείων για να μπορέσετε να χαρείτε το αυτοκίνητό σας τις μέρες των γιορτών με ασφάλεια και ξεγνοιασιά.

 

Η Σφακιανάκης Α.Β.Ε.Ε. δίνει τώρα τη δυνατότητα δωρεάν ελέγχου του αυτοκινήτου σας στους, συμβεβλημένους με το πρόγραμμα, Εξουσιοδοτημένους Επισκευαστές Suzuki, παρέχοντας μάλιστα έως και 25% έκπτωση σε όλα τα ανταλλακτικά service που χρειάζεται το αυτοκίνητό σας, ανεξαρτήτως ηλικίας!

 

Και φυσικά, κάθε στιγμή, θα έχετε μαζί σας την ασφάλεια που παρέχει η 5ετής Γραπτή Εγγύηση των αυτοκινήτων Suzuki, αλλά και την οδική βοήθεια Suzuki Assistance. Το πρόγραμμα οδικής βοήθειας Suzuki Assistance παρέχεται δωρεάν για τα 3 πρώτα χρόνια, ενώ υπάρχει και δυνατότητα επέκτασής του σε ασυναγώνιστες τιμές!

 

Καλέστε λοιπόν στην 24ωρη τηλεφωνική γραμμή εξυπηρέτησης πελατών Suzuki στο 210 9988168 προκειμένου να ενημερωθείτε για τη χειμερινή προσφορά service και τις προσφορές μας.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου