Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2013

ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ RENAULT & DACIA

Φέτος το χειμώνα και έως τις 31 Ιανουαρίου 2014, όλοι οι κάτοχοι αυτοκινήτων Renault και Dacia μπορούν να επισκεφθούν το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Διανομέων και Επισκευαστών για έναν Δωρεάν Χειμερινό Έλεγχο.

Με αυτόν τον έλεγχο, σε βασικά σημεία για την ασφάλεια, το άριστα καταρτισμένο προσωπικό του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου της TEOREN MOTORS, με τον πιο σύγχρονο τεχνολογικό εξοπλισμό, θα φροντίσει να εξασφαλίσει στον κάτοχο Renault και Dacia ότι η κάθε του χειμερινή μετακίνηση θα γίνεται ξένοιαστα, τόσο για τον ίδιο όσο και τους πολύτιμους επιβάτες του.

Επιπλέον, για την περίοδο αυτή θα ισχύουν σημαντικές εκπτώσεις σε επιλεγμένες υπηρεσίες after sales. Πιο συγκεκριμένα, από το Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Renault και Dacia προσφέρονται εκπτώσεις έως 20% σε επιλεγμένα ανταλλακτικά service και επισκευής (φίλτρα, μπουζί, τακάκια και δίσκοι φρένων, υαλοκαθαριστήρες, αμορτισέρ,

ιμάντες, τεντωτήρες, σετ συμπλέκτη, αντιψυκτικά, μπαταρίες, αντλίες) καθώς και έκπτωση έως 20% στην εργασία. Εκπτώσεις έως και 20% θα ισχύουν και για επιλεγμένα χειμερινά αξεσουάρ (κοτσαδόροι, μπάρες οροφής, ανεμοθραύστες κ.λπ.).

Οι χειμερινές μετακινήσεις θέλουν σωστή προετοιμασία και φροντίδα Renault. Για να μπορείτε να μετακινείστε με ασφάλεια σε κάθε προορισμό, δείτε στη σελίδα της Renaultστο Facebook (www.facebook.com/RenaultGreeceχρήσιμες συμβουλές για τους απαραίτητους χειμερινούς ελέγχους αλλά και για πιο ασφαλή οδήγηση στη βροχή και στο χιόνι.

Εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας σημαντικές προσφορές και αυτό το χειμώνα καιευχόμαστε Καλές Γιορτές με ξένοιαστες και ασφαλείς χειμερινές μετακινήσεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου