Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2013

Η οικογένεια του Lancia Ypsilon μεγαλώνει!

Η οικογένεια του δημοφιλούς πεντάπορτου Lancia Ypsilon μεγάλωσε με την προσθήκη των 2 νέων εκδόσεων Elefantino και Momodesign.

 

Ypsilon Elefantino:


Εναλλακτική της σημερινής έκδοσης Silver, το Ypsilon Elefantinoαπευθύνεται πρωτίστως σε νεαρό κοινό. Το ελεφαντάκι ως σήμα αυτής της έκδοσης είναι άρρηκτα δεμένο με την Lancia καθώς χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον γιο του ιδρυτή τηςLanciaGianni Lancia το 1953 και στη συνέχεια από το 1997 έως το 2003 με περισσότερες από 320.000 πωλήσεις και διείσδυση 45% στις συνολικές πωλήσεις του μοντέλου.

 

Δύο νέα εξωτερικά χρώματα – τυρκουάζ και μωβ – και 5 νέοιbicolore συνδυασμοί με την πίσω πόρτα σε μαύρο γυαλιστερό χρώμα  προστίθενται στην υπάρχουσα παλέτα του μοντέλου για την έκδοση Elefantino.

Το logo Elefantino στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου, οι διακοσμητικές λωρίδες στους πλαϊνούς καθρέφτες και τα γραφικά στην κολώνα διαφοροποιούν εξωτερικά τη νέα έκδοση. Η νέα μαύρη ταπετσαρία με τιρκουάζ  ή φούξια λεπτομέρειες και ραφές ανάλογα με το εξωτερικό χρώμα του αμαξώματος,  το δερμάτινο τιμόνι και τα διακοσμητικά χρωμίου στο ταμπλό δίνουν μια αίσθηση ανανέωσης.

 

Στην Ελλάδα το Lancia Ypsilon Elefantino διατίθεται με τους κινητήρες 1.2 69hp βενζίνης και 1.3 95hp πετρελαίου οι οποίοι συνδυάζονται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Από 10.688 ευρώ.

 

Ypsilon Momodesign:


Το νέο Υpsilon S Momodesign δημιουργήθηκε από την ανανέωση της συνεργασίας των δύο ιταλικών μαρκών Lancia & Momodesign. Πρόκειται για μια εξαιρετική συμβίωση η οποία ενώνει το κομψό στυλ της Lancia με το αθλητικό πνεύμα της Μιλανέζας μάρκας.  Η νέα έκδοση Ypsilon S Momodesign απευθύνεται κυρίως σε αντρικό κοινό.


Διατίθεται σε μια πλούσια παλέτα εξωτερικών χρωμάτων η οποία μεταξύ άλλων προσφέρει πέντε bicolore συνδυασμούςη μαύρη ματ πίσω πόρτα, η οροφή και οι καθρέφτες έρχονται σε αντίθεση με το χρώμα του υπόλοιπου αμαξώματος τονίζοντας τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του μοντέλου. Η εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνεται με το νέο σχεδιασμό του πίσω προφυλακτήρα στον οποίο ενσωματώνονται λεπτομέρειες χρωμίου, με τις χειρολαβές θυρών στο χρώμα του αμαξώματος, με γραφικά Momodesign στις κολώνες του αυτοκινήτου και με 15’’ μαύρες ζάντες αλουμινίου.

 

Το μαύρο χρώμα στο ταμπλό και στις επενδύσεις των θυρών, η νέα ταπετσαρία με γραφικά Momodesign, οι γκρι ραφές στο τιμόνι και στο πόμολο λεβιέ ταχυτήτων καθώς και το  κίτρινο χρώμα στις ενδείξεις των οργάνων επιβεβαιώνουν τον σπορ χαρακτήρα του μοντέλου.

 

Στην Ελληνική αγορά το Ypsilon Momodesign διατίθεται με τον υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1.300cc με στάνταρτ σύστημα Start & Stop, o οποίος αποδίδει 95 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο 5 ταχυτήτων. Με 14.428 ευρώ.

 Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου