Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Δώρο από τη Ford

Δωροεπιταγές αξίας 100 € κάνει δώρο για τα Χριστούγεννα η FordMotor Ελλάς στους  πελάτες της για αγορές σε μεγάλη αλυσίδα Super Market.

 

Η «γιορτή» ξεκινάει την Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μέχρι και την Τρίτη 31 Δεκεμβρίου 2013

 

Οι πελάτες Ford, για να συμμετάσχουν στην κλήρωση για τη δωροεπιταγή των €100, καλούνται να επισκεφτούν ένα από τα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Ford ώστε ή να πραγματοποιήσουντην προγραμματισμένη συντήρηση του οχήματός σας είτε οποιαδήποτε επισκευή ή και να προβούν στηναγορά κάποιου αγαπημένου τους αξεσουάρ.

 

Στη συνέχεια, παραλαμβάνουν το κουπόνι της συμμετοχής τους για την κλήρωση της συγκεκριμένης ημέρας για τη δωροεπιταγή των 100€

 

Οι πιθανότητες νίκης, το σύνολο δηλαδή των λαχνών συμμετοχής, διαμορφώνονται ανάλογα με το ύψος της δαπάνης και την ηλικία του οχήματος. Οι πόντοι με τους οποίους λαμβάνει μέρος στην κλήρωση ο κάθε συμμετέχων, κάτοχος οχήματος Ford, είναι ίσοι με την καθαρή αξία ανταλλακτικών (προ ΦΠΑ) που αναγράφεται στο τιμολόγιο που έλαβε κατά τη διέλευσή του πολλαπλασιασμένη επί την ηλικία (σε έτη) του οχήματος.

 

Ένας πόντος ισοδυναμεί με ένα λαχνό συμμετοχής. 

 

Οι πελάτες μπορούν να επισκέπτονται την επόμενη ημέρα την ιστοσελίδα www.fordnext.com/Customersγια να δουν αν έχουν κερδίσει!

 

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορούν οι πελάτες Ford να απευθύνονται στο Εξουσιοδοτημένο Δίκτυο Επισκευαστών Ford καθώς και στην ειδικά διαμορφωμένη, για το διαγωνισμό αυτό, ιστοσελίδαwww.fordnext.com/Customers.

 

Σημειώσεις:

Για συμμετοχή στην κλήρωση απαιτείται ελάχιστη δαπάνη ανταλλακτικών καθαρής αξίας 10 € (προ ΦΠΑ)
Η ενέργεια αφορά σε διελεύσεις στα συνεργεία του Εξουσιοδοτημένου Δικτύου Επισκευαστών της Ford και σε αγορές ανταλλακτικών ή/και αξεσουάρ, τα οποία συμμετέχουν στην ενέργεια αυτήεδώ υπάρχει η λίστα .

 

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου