Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Προσφορές από την Abarth

Η «μάρκα του σκορπιού» επιφυλάσσει δύο πολύ ενδιαφέρουσες προσφορές για τους φίλους της σπορ οδήγησης, σε μια προσπάθεια να κάνει ακόμα πιο προσιτή την απόκτηση αυτοκινήτων που συνδυάζουν το ιταλικό στιλ και τεχνολογία με τις επιδόσεις και την οδηγική απόλαυση με πλήρη ασφάλεια. Έτσι, για το Abarth Punto Supersport προσφέρεται επιπλέον έκπτωση 500 ευρώ, διαμορφώνοντας την τελική τιμή του με απόσυρση στα 19.150 ευρώ. Η προσφορά αυτή ισχύει για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων μέχρις εξαντλήσεως των αποθεμάτων.

 

Επιπλέον, για ένα συγκεκριμένο αριθμό αυτοκινήτων Abarth 500 η Fiat Group Automobiles Hellas προσφέρει δωρεάν το κιτ αναβάθμισης 595 elaborazione αξίας πάνω από 2.200 ευρώ. Έτσι ο πελάτης θα μπορεί να αποκτήσει το πιο δυνατό Abarth 500 στην τιμή της απλής έκδοσης των 135 ίππων.

 

Και φυσικά για τη διευκόλυνση της απόκτησης αυτών των συναρπαστικών προσφορών ισχύει η χρηματοδότηση που προσφέρεται για όλα τα μοντέλα της Abarth μέσω FGA Bank με 5,25% ετήσιο ονομαστικό επιτόκιο (πλέον εισφοράς 0,6%), προκαταβολή από 0% και διάρκεια έως 72 μήνες.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου