Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

‘‘Athens Motor Show 2013’’ 2 - 10 Νοεμβρίου

Το Σάββατο ανοίγει της πύλες για το ευρύ κοινό η Έκθεση Αυτοκινήτου Athens MotorShow 2013’ που αναμένεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον χιλιάδων επισκεπτών.

Συμμετέχουν οι εταιρείες: VOLVONISSANCΙTROENFORD,LANCIA-JEEPVOLKSWAGENRENAULT-DACIAAUDIHYUNDAI-KIASEATBMW-MINI-SUZUKI (ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ), SKODACHEVROLET


Τα νέα μοντέλα είναι: 

1) Volvo Car Hellas: Nέο V40 Cross Country και V40 R-Design Polestar σε πρώτη πανελλαδική εμφάνιση και όλη η Νέα Σειρά 60 (S60, V60, XC60) με νέα σχεδίαση και νέους κινητήρες.

2) Nissan: Nissan ΝΟΤΕ σε πρώτη πανελλαδική παρουσίαση, αλλά  και το νέο Nissan MICRA. Το JUKE Nismo, το πρώτο compact crossover με αγωνιστικό DNA, αλλά και το καταξιωμένο crossover QASHQAI,  με τον εκπληκτικό diesel κινητήρα των 1.6 λίτρων.

3) CitroenCitroen CPicasso και Citroen DS5, καθώς και η γκάμα των δημοφιλώνdiesel μοντέλων της.

5) Lancia Jeep Hellas: Lancia Ypsilon Elefantino και Lancia Ypsilon Momodesign καθώςκαι το νέο Jeep Grand Cherokee.

6) Volkswagen: νέο Golf Variant.

7) Renault και Dacia: νέο Clio και το νέο Clio Sport Tourer, το νέο crossover πόληςRenault Captur και η Dacia, τα Sandero και Sandero Stepway.

8) ΑudiΑ1 Sportback AdmiredΝέο ASportbackA4Q3Q5 ενώ για πρώτη φορά στο Ελληνικό κοινό θα παρουσιαστούν τα νέα: Audi ASport Sedan & το νέο Audi S3 των 300hp.

9-10) Hyundai-Kia: Νέο Hyundai i10 και πρώτη εμφάνιση στον χώρο του Test Driveτης KiaKia Pro_ceed και Pro_ceed  GT των 204 hp 

11) SEATLeon 5 θυρη έκδοση 1.6 TDI 105HP STYLE  καθώς και στην 3θυρη έκδοσηSC 1.4 TSI 140HP FR.

14) ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ BMW & MINI: θα παρουσιαστούν τα νέα μοντέλα BMW Σειρά 4 Coupe, ΜΙΝΙ Paceman

ΣΦΑΚΙΑΝΑΚΗΣ SUZUKI: νέα μοντέλα SXS CROSS 1.6 4XGLX PetrolSXSCROSS 1.6 4XGLX DieselSWIFT 1.3 GLX 5D Diesel

15) ŠKODA: Νέο ŠKODA Rapid Spaceback, ŠKODA Octavia, ŠKODA Rapid, ŠKODA Superb, νέο Citigo.

16) Chevrolet: Νέο Chevrolet Trax

Η μοναδική έκθεση αυτοκινήτου για φέτος στην Ελλάδα θα λειτουργήσει για το ευρύ κοινό από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου μέχρι και την Κυριακή 10 Νοεμβρίου καιπραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού(Λ. Ποσειδώνος) με δωρεάν άνετο Parking.

 

Είναι η μοναδική Έκθεση για το Αυτοκίνητο αυτή τη χρονιά και θα βοηθήσει γενικότερα τον κλάδο του Αυτοκινήτου τη δύσκολη αυτή περίοδο και θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους επισκέπτες και υποψήφιους αγοραστές να δουν από κοντά να δοκιμάσουν και να συγκρίνουν τα αυτοκίνητα που τους ενδιαφέρουν με τις νέες τιμές.

Η Athens Motor Show 2013 καλύπτει όλες τις πτυχές ενδιαφέροντος του επισκέπτη, γιατί μπορεί να ενημερωθεί για τις εξελίξεις της παγκόσμιας αυτοκινητοβιομηχανίας σε όλες τις κατηγορίες των αυτοκινήτων, city cars, βενζινοκίνητα, πετρελαιοκίνητα κ.λπ. και να δει νέα μοντέλα με σημαντικές πρεμιέρες στην Ελλάδα.

Στον εξωτερικό χώρο της έκθεσης θα διεξάγονται πλήθος Test Drives.

 

Παράλληλα η έκθεση φιλοξενεί εταιρείες Ανταλλακτικών, Αξεσουάρ, Ελαστικών καιΥπηρεσιών που σχετίζονται με τον κλάδο του Αυτοκινήτου.

 

Η έκθεση θα διαρκέσει 9 εννέα ημέρες, από το Σάββατο 2 Νοεμβρίου μέχρι και τηνΚυριακή 10 Νοεμβρίου, και πραγματοποιείται στην Αίθουσα Ξιφασκίας, στο πρώηνΔυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού (Λ. Ποσειδώνος) με δωρεάν άνετο Parking.

Οι ώρες λειτουργίας της έκθεσης είναι:

 

Δευτέρα έως Παρασκευή: 15:00 – 21:00

Σάββατο και Κυριακή: 10:00 – 21:00

Τιμές εισιτηρίων: Γενική Είσοδος: 5 ευρώ, Φοιτητές, Μαθητές, Άνεργοι: 3 ευρώ (Με επίδειξη φοιτητικής-μαθητικής ταυτότητας, κάρτα ανεργίας), Συνοδευόμενα παιδιά κάτω των 12 ετών: ΔΩΡΕΑΝ

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με το 210.6800600 ή expa@expa.gr

 

Official website: www.athensmotorshow.gr

 



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου