Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Νέο Kia Pro_cee’d από 12.500 ευρώ

Το νέο Pro_ceedέφτασε πλέον στην Ελλάδα, ελπίζοντας να επαναλάβει την πολύ επιτυχημένη πορεία του προκατόχου του στα τρίθυρα αυτοκίνητα τουC-segment.

Το νέο Pro_cee'd είναι από τις πιο όμορφες δημιουργίες της Kia Motors. Είναι ένα εντυπωσιακά σχεδιασμένο coupé που αποπνέει δυναμισμό και επιδόσεις από κάθε πτυχή και καμπύλη του. Με την πρώτη ματιά καταλαβαίνεις, ότι αυτό είναι το αυτοκίνητο που επιθυμείς. «Το  ολοκαίνουργιο Kia pro_cee'd  είναι σχεδιασμένο από την αρχή, από λευκό χαρτί» δηλώνει ο Αρχισχεδιαστής της Kia, Peter Schreyer. «Με την ξεχωριστή του σχεδιαστική φόρμα και τις δυναμικές αναλογίες του, μυώδες και επιθετικό, αυτό το coupé ακολουθεί διαφορετικό σχεδιαστικό μονοπάτι από το cee'd.  Είναι ένα νέο αυτοκίνητο σε κάθε επίπεδο».

 

Tα κυριότερα μέρη του αμαξώματος όπως η οροφή, το εμπρός, το πίσω καθώς και τοπλαϊνό πάνελ είναι ξανασχεδιασμένα έτσι ώστε να εξασφαλιστεί ο σπορ χαρακτήρας, η ασφάλεια και η οδηγική σταθερότητα. Οι επιβάτες του νέου Pro_cee’d περιβάλλονται από έναν κλωβό υψηλής αντοχής με δακτυλιοειδείς ράβδους στις κεντρικές κολώνες και στην πίσω πλευρά του αμαξώματος, με ενισχύσεις από το δάπεδο έως την οροφή. Με εξωτερικές διαστάσεις 4,310 mm μήκος, πλάτος 1,780 mm, ύψος και μεταξόνιο 2,650 mm εγγυάται την άνεση των επιβατών χωρίς να χάνει την ευελιξία του.

 

Προσαρμοσμένο στις σημερινές απαιτήσεις και ανάγκες, το νέο Pro_ceed εφοδιάζεται  κινητήρα 1,4 Diesel με ιπποδύναμη 90 ίππων και ροπής 220 Nm που αποδίδεται γραμμικά από τις 1.500σαλ έως τις 2.750 σαλ καθιστώντας το ιδανικό και στην κίνηση στην πόλη.

Η μικτή κατανάλωση καυσίμου Diesel του νέου Pro_ceed είναι μόλις 4,3 λίτρα ανά 100 χιλιόμετρα.

 

Την μετάδοση της κίνησης αναλαμβάνει το εξελιγμένο κιβώτιο ταχυτήτων 6 σχέσεων, ενώ το φρενάρισμα εγγυώνται τα εμπρός αεριζόμενα δισκόφρενα διαστάσεων 300mm x 60mm που προέρχονται από την έκδοση GT των 204 ίππων και τα πίσω διαστάσεων 262mm x 10mm.      

 

Το νέο Pro_ceed διατίθεται στην Ελληνική αγορά με τον πλήρη εξοπλισμό της έκδοσηςUptownΣτον βασικό εξοπλισμό της 3θυρης Uptown για την ασφάλεια φροντίζουν το ESP και οι 6 αερόσακοι, για την ορατότητα τα φώτα LED και οι προβολείς ομίχλης. Ενώ για την άνεση υπάρχουν ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέπτες, καθώς και κεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό. Το ηχοσύστημα Rcd-mp3 διαθέτει θύρα USB και χειριστήρια στο τιμόνι.

Την εικόνα συμπληρώνουν το τιμόνι και ο μοχλός ταχυτήτων με επένδυση δέρματος και οιαλουμινένιες ζάντες 16 που εφοδιάζονται με ελαστικά Continental.

 

H τιμή του νέου Pro_ceed 1.4 Diesel Uptown είναι 15.340 € (με απόσυρση), ενώ η έκδοση1.4 Instyle με κινητήρα βενζίνης διατίθεται προς 12.500 € (με απόσυρση).


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου