Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2013

ΑΤΗΕΝS MEGA TEST DRIVE 11-12-13 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΑΚΙΝΗΤΟ ΞΙΦΑΣΚΙΑΣ

Για πρώτη φορά στην Ελλάδα δίνεται η δυνατότητα στο κοινό να δεί και να δοκιμάσει  όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς σε μία αυστηρά επιλεγμένη και ασφαλή διαδρομή,  μέσα από την οποία αναδεικνύεται η οδική συμπεριφορά του κάθε μοντέλου .

Το ATHENS MEGA TEST DRIVE δεν είναι έκθεση αυτοκινήτου. Είναι μία πρωτοποριακή εκδήλωση προσαρμοσμένη στις ανάγκες της  σημερινής Ελληνικής αγοράς, ό που κάθε επισκέπτης  θα μπορεί να συγκρίνει άμεσα όλα τα αυτοκίνητα που τον ενδιαφέρουν, να τα οδηγήσει  και να αποφασίσει  για το πιο θα είναι αυτό που θα τελικά θα επιλέξει .

Στο ATHENS MEGA TEST DRIVE κάθε υποψήφιος αγοραστής αυτοκινήτου ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΧΡΟΝΟ αφού θα έχει τη δυνατότητα να δει στατικά και όχι εκθεσιακά,όλα τα νέα μοντέλα της αγοράς , να τα περιεργαστεί, να οδηγήσει αυτά που τον ενδιαφέρουν , να πάρει προσφορά από τους πωλητές της κάθε εταιρείας, και σε λίγες μόνο ώρες να έχει αποφασίσει για το καινούργιο του η μεταχειρισμένο αυτοκίνητο.

Ακόμα μαζί  με το ATHENS MEGA TEST DRIVE μια σειρά από παράλληλες εκδηλώσεις (DRIFT SHOWGP,TUNINGΕΚΘΕΣΗ ΚΛΑΣΙΚΩΝ, ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙκ.λ.Π.)  όπως και πολλά πλούσια δώρα, περιμένουν τουςεπισκέπτες, για νου τους προσφέρουν ένα ευχάριστο και <αυτοκινητιστικά γεμάτο > τριήμερο.

Όλα τα νέα μοντέλα αλά και μια πληθώρακαλομεταχειρισμένων και  οικονομικά προσιτών αυτοκινήτων του επισήμου δικτύου των εισαγωγέων αντιπροσώπων, θα βρίσκονται στη διάθεση του κοινού,  στο πρώην Δυτικό αεροδρόμιο, (πλακόστρωτο αίθουσας  ξιφασκίας) στις 11-12 και 13 Οκτωβρίου από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου