Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

“Web Exclusive Collection” από Toyota Ελλάς

Η Toyota Ελλάς, στα πλαίσια της συνεχούς προσπάθειας της να εξυπηρετήσει απόλυτα και να καλύψει με συνέπεια κάθε ανάγκη των πελατών της, έχει ήδη ξεκινήσει μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, τη «ζωντανή» εφαρμογή, «Web Exclusive Collection».
Η διαδικτυακή αυτή εφαρμογή επικοινωνεί σε πραγματικό χρόνο με όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες ΤΟΥΟΤΑ, ενημερώνοντας τους αναλυτικά για κάθε προωθητικό πρόγραμμα ή ενέργεια που εφαρμόζει η εταιρεία, καθώς επίσης τους βοηθά να επιλέξουν αυτοκίνητο μέσα απο μοναδικά πλεονεκτήματα και προνόμια που παρέχει το συγκεκριμένο διαδικτυακό πρόγραμμα.

Οι λόγοι που ώθησαν την εταιρεία στην υλοποίηση αυτής της ενέργειας ήταν κυρίως αφενός μεν γιατί η πρόσβαση στο Internet είναι εύκολη, γρήγορη, συνεχής και μπορεί να πραγματοποιηθεί στο χρόνο και τόπο που επιλέγουν οι ιδιοι οι πελάτες, αφ’ ετέρου δε για να δοθεί άμεση ενημέρωση και απόλυτη εξυπηρέτηση σε έναν πολύ μεγάλο αριθμό ενδιαφερόμενων πελατών, που επισκέπτονται καθημερινά  την ιστοσελίδα της Toyota Ελλάς.

Πως λειτουργεί ο «Web Exclusive Collection» κωδικός;
Ο επισκέπτης  της ιστοσελίδας www.toyota.gr δηλώνει στη σχετική φόρμα το ενδιαφέρον του για το Web Exclusive Collection μοντέλο και εν συνεχεία λαμβάνει μέσω e-mail ή sms τον προσωπικό του αριθμητικό κωδικό από την ΤΟΥΟΤΑ, τον οποίο έχει τη δυνατότητα να εκτυπώσει.  Εν συνεχεία προσκομίζει τον συγκεκριμένο αριθμητικό κωδικό σε όποιον Εξουσιοδοτημένο Εμπορο του Δικτύου της ΤΟΥΟΤΑ επιθυμεί και δικαιούται κατ’αποκλειστικότητα τα προνόμια της μοναδικής προσφοράς που έχει εξαγγείλει η ΤΟΥΟΤΑ τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

Για το μήνα Ιανουάριο, η ενέργεια WEB EXCLUSIVE COLLECTION αφορά σε συγκεκριμένο αριθμό μοντέλων Avensis, ενώ τα «on line» επιπλέον προνόμια του προγράμματος που λαμβάνουν οι ενδιαφερόμενοι πελάτες είναι:  2 χρόνια Δωρεάν Service & δωρεάν τέλη κυκλοφορίας 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου