Τετάρτη 18 Ιανουαρίου 2012

Νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth από την Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε.

Νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth δημιουργήθηκε από την Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. στο Νομό Αττικής. Προέκυψε στην οδό Πειραιώς 40, αφού το σύνολο των υποχρεώσεων της Σ. Κ Παζαρόπουλος προς την Fiat Hellas ανέλαβε, σύμφωνα με πληροφορίες, η Αφοί Σαρακάκη, υποκαθιστώντας πρακτικά την Παζαρόπουλος ως dealer για την εμπορεία Fiat και Alfa Romeo.

Ταυτόχρονα, η Αφοί Σαρακάκη ενοικίασε το ακίνητο στην οδό Πειραιώς 40 όπου στεγαζόταν έκθεση και συνεργείο Fiat και Alfa Romeo της Παζαρόπουλος έναντι ενοικίου ύψους 17.000 ευρώ το μήνα.

Οι παραπάνω κινήσεις ενισχύουν τις πληροφορίες ότι υπήρξε συμφωνία Fiat-Παζαρόπουλος και Σαρακάκη για να υποκαταστήσει η τελευταία την Παζαρόπουλος ως προς τις υποχρεώσεις της προς την Fiat Hellas.

Ωστόσο πηγές της εταιρίας τονίζουν ότι η Αφοί Σαρακάκη δεν ανέλαβε υποχρεώσεις της Παζαρόπουλος, ενώ σε ό,τι αφορά το ακίνητο στην Πειραιώς αναφέρουν πως δημιουργήθηκε μία νέα κάθετη μονάδα Fiat – Alfa Romeo και Abarth.

Η εταιρεία Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. Επίσημος Έμπορος του Δικτύου της Fiat Group Automobiles Hellas, παράλληλα με την κάθετη μονάδα Fiat που διαθέτει στη  Γλυφάδα, δημιούργησε τη νέα κάθετη μονάδα FiatAlfa Romeo και Abarth στην οδό Πειραιώς 40, στο  Μοσχάτο.

Η νέα κάθετη μονάδα FiatAlfa Romeo και Abarth της εταιρείας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. που καλύπτει 2,500 τ..μ διαθέτει έκθεση νέων αυτοκινήτων, τμήμα γνησίων ανταλλακτικών, εξουσιοδοτημένο συνεργείο, ηλεκτρολογείο FiatAlfa Romeo και Abarth καθώς επίσης και υπηρεσίες φανοποιείου – βαφείου.

Στην άριστα οργανωμένη μονάδα της εταιρίας Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. τα πάντα είναι σχεδιασμένα με γνώμονα την καλύτερη εξυπηρέτηση του πελάτη τόσο στην πρώτη του επαφή με την εταιρία κατά την αγορά του αυτοκινήτου όσο και στη συνέχεια με τις προσφερόμενες υπηρεσίες after-sales.

Το συνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας και άρτια εκπαιδευμένους τεχνικούς εξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχο λειτουργίας του αυτοκινήτου και κατά συνέπεια τη μέγιστη ικανοποίηση του πελάτη.

Στη Αδελφοί Σαρακάκη Α.Ε.Β.Μ.Ε. οι υποψήφιοι αγοραστές καθώς επίσης και οι κάτοχοι αυτοκινήτων FiatAlfa Romeo και Abarth μπορούν να ανταλλάξουν το αυτοκίνητό τους με τους ευνοϊκότερους όρους και με τη χρήση των πολλαπλών χρηματοδοτικών προγραμμάτων FGA GROUP.



Τα στοιχεία προέρχονται και από το http://www.euro2day.gr/news/economy/124/articles/674625/Article.aspx


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου