Τρίτη 29 Απριλίου 2014

ATHENS AUTO FESTIVAL 7-11/5 με 70 μοντέλα

Μία εβδομάδα έμεινε για την πρεμιέρα του πιο μεγάλουShow αυτοκινήτου που έγινε στην Αθήνα.  Το AthensAuto Festival θα ανοίξει τις πύλες του Ολυμπιακού Σταδίου  την Τετάρτη 7 Μαΐου στις 10 το πρωί.

Δεκαπέντε εταιρείες προβάλουν  τα  εβδομήντα πιο επιτυχημένα μοντέλα της Ελληνικής αγοράς και δίνουν τη δυνατότητα στους επισκέπτες της έκθεσης να τα οδηγήσουν στον υπέροχο χώρο του Ολυμπιακού Σταδίου.

Ανάμεσα στα αυτοκίνητα που θα έχουν τη δυνατότητα να δουν και να οδηγήσουν όσοι επισκεφθούν το AthensAuto Festival είναι  το Νέο Hyundai I 10 και το νέοSEAT Toledo που εμφανίζονται για πρώτη φορά στην Ελληνική αγορά.

Και ακόμα το ηλεκτρικό BMW I3, το  VW UP που κινείται με φυσικό αέριο, το Ford B Max που παρκάρει μόνο του,  το Seat Leon που σταματάει μόνο του σε περίπτωση κινδύνου, το θηριώδες Mercedes G και πολλά άλλα μοναδικά αυτοκίνητα θα κρατήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού.

Και το  αυτοκινητιστικό υπερθέαμα συνεχίζεται με υπέροχα κλασσικά, σύγχρονα αγωνιστικά,  τεράστια OffRoadπρακτικά επαγγελματικά, πλαισιωμένα από αξεσουάρ, ανταλλακτικά ελαστικά λιπαντικά και κάθε τι σχετικό με το αυτοκίνητο.

Το Athens Auto Festival  θα διαρκέσει από τις 7 έως τις 11 Μαΐου.  Οι ώρες λειτουργίας είναι από τις 10 το πρωί έως τις 9 το βράδυ.  Η είσοδος είναι από την οδό Σ. Λούη. Το parking του Ολυμπιακού σταδίου είναι  δωρεάν και η τιμή του εισιτηρίου είναι 4€ για το κοινό 2€ γα μαθητές φοιτητές και άνεργους ενώ τα παιδιά μέχρι 12 ετών έχουν ελεύθερη είσοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου