Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

“Volvo Summer 2013” – καλοκαιρινή καμπάνια σέρβις της Volvo

 

Με το καλοκαίρι να βρίσκεται προ των πυλών, οι κάτοχοι αυτοκινήτων Volvo έχουν την ευκαιρία να προετοιμάσουν σχολαστικά τα οχήματά τους και να τα εξοπλίσουν με γνήσια αξεσουάρ, σε ιδιαίτερα προνομιακές τιμές! Με χαρακτηριστικό τίτλο “VolvoSummer 2013”, η Volvo Car Hellas διοργανώνει μία προωθητική ενέργεια μέσα από το δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της, από σήμερα και μέχρι τις 29 Ιουνίου, προσφέροντας τις premium υπηρεσίες και αξεσουάρ Volvo με σημαντικές εκπτώσεις.

 

Πιο συγκεκριμένα στο πλαίσιο της καμπάνιας Volvo Summer 2013:

  • Όλα τα αξεσουάρ Volvo και προϊόντα Volvo Collection προσφέρονται με έκπτωση 20%. Ειδικά οι μπαγκαζιέρες οροφής προσφέρονται με έκπτωση 30%.
  • Προσφέρεται δωρεάν καθαρισμός κλιματιστικού συστήματος και καμπίνας επιβατών με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου ή οποιαδήποτε άλλη εργασία επισκευής τελικής αξίας άνω των 180€.
  • Ισχύουν ειδικές τιμές για την αντικατάσταση υλικών φρένων και αμορτισέρ.
  • Παρέχεται δωρεάν οδική βοήθεια Volvo Assistance διάρκειας ενός έτους με την προγραμματισμένη συντήρηση του αυτοκινήτου.
  • Τα πακέτα Polestar, για την αναβάθμιση της ισχύος των κινητήρων Volvo, προσφέρονται με έκπτωση 10%, στα €1.080 (τελική τιμή με εγκατάσταση και ΦΠΑ).
  • Όλη η γκάμα των ελαστικών Pirelli προσφέρονται σε ειδικές τιμές για πελάτες Volvo.

 

Η καμπάνια επικοινωνείται τόσο με σχετική σήμανση στους χώρους του δικτύου Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών της Volvo Car Hellas όσο και με απ’ ευθείας ενημέρωση (direct mail) των κατόχων αυτοκινήτων Volvo.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου