Τρίτη, 28 Μαΐου 2013

Volkswagen eco up! Από 12.143 ευρώ

Το φυσικό αέριο κίνησης CNG (Compressed Natural Gas) αποτελεί μία ρεαλιστική πρόταση αυτοκίνησης που εξασφαλίζει σημαντική μείωση τόσο στις εκπομπές ρύπωνCO2 όσο και στο κόστος κίνησης ανά χιλιόμετρο. Σε όλο τον κόσμο κυκλοφορούν 14,5 εκατομμύρια αυτοκίνητα φυσικού αερίου εκ των οποίων το 1 εκατομμύριο κινείται στους δρόμους των κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

Η Volkswagen διαθέτει 20ετή εμπειρία στην κατασκευή αυτοκινήτων με καύσιμο φυσικού αερίου CNG (Compressed Natural Gas), με την έως τώρα γκάμα της να περιλαμβάνει εκδόσεις φυσικού αερίου -κάτω από τον εμπορικό τίτλο  ECOFUEL- για τα επιβατικά μοντέλα TouranPassat και Passat Variant.

 

Με την νέα προϊοντική πρόταση του eco up! η Volkswagen κληρονομεί την 20ετή εμπειρία της στην τεχνολογία κινητήρων φυσικού αερίου CNG στο up! Με το        eco up! η Volkswagen ανοίγει τον δρόμο σε μία προσιτή, ουσιαστική και ρεαλιστική πρόταση αυτοκίνησης με μεγάλες προοπτικές ανάπτυξης για την Ελληνική Αγορά.

 

Από τα πλέον αποδοτικά αυτοκίνητα παγμοσμίως

 

Το eco upεφοδιάζεται με τον νέο τρικίλυνδρο κινητήρα 999cc CNG απόδοσης 68PS με

BlueMotion Technology. Ο συνδυασμός αυτός επιτυγχάνει εντυπωσιακές αποδόσεις σε επίπεδα αυτονομίας αλλά και οικονομίας χρήσης. Το eco upκαταναλώνει 2,9 kg CNGανά 100km ενώ εκπέμπει μόλις 79gr/km CO2Τα χαρακτηριστικά αυτά, κατατάσουν τοeco up! στα βιομηχανικά προϊόντα ενεργειακής κλάσης Α+.

 

2,8 € ανά 100 χιλιόμετρα!

 

Για να γίνει αντιληπτό το ιδιαίτερα χαμηλό κόστος χρήσης που εξασφαλίζει το eco up!αρκεί να ληφθεί υπ΄οψην ότι τρέχουσα τιμή ανά κιλό του CNG κυμαίνεται κάτω από 1€(0,97€).

 

Με μέση κατανάλωση 2,9 κιλά CNG ανά 100 χιλιόμετρα, το eco up! απαιτεί μόλις 2,8€ για κάθε 100 χιλιόμετρα!

 

Αυτονομία και οικονομία χρήσης με ένα γέμισμα

 

Το eco upφέρει 2 δεξαμενές φυσικού αερίου συνολικής χωρητικότητας 11kg ενώ εναλλακτικά μπορεί να κινηθεί και με βενζίνη καθώς διαθέτει ρεζερβουάρχωρητικότητας 10lt. Συνδυαστικά, η αυτονομία του eco up! ανέρχεται στα 580χλμ.

 

Το eco up! κινείται χρησιμοποιώντας φυσικό αέριο κίνησης, και όταν αυτό εξαντληθεί, τότε αυτόματα χρησιμοποιεί ως καύσιμο την βενζίνη.

 

Κανένας συμβιβασμός σε χώρους

 

Ένα επιπρόσθετο σημαντικό στοιχείο είναι ότι το eco up! διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του upαναφορικά με την άνεση, την ευελιξία και την ευρυχωρία.Παράλληλα, ο χώρος αποσκευών παραμένει από τους κορυφαίους στην κατηγορία του με χωρητικότητα 213lt.

 

Βασικός εξοπλισμός

 

To eco upδιατίθεται σε 2-θυρη και 4-θυρη έκδοση και ενδεικτικά περιλαμβάνει στον βασικό του εξοπλισμό:

 

Κάθισμα οδηγού ρυθμ. καθ’ ύψος , Πίσω κάθισμα διαιρούμενο 60/40
Ηλεκτρομηχανικό Τιμόνι ρυθμ. σε ύψος
Κλιματισμός Climatic
ESPair bags (6 σημείων)Υποδοχές Isofix
Ατσάλινες Ζάντες 14’’
Ηλεκτρικά παράθυραΚεντρικό κλείδωμα με τηλεχειρισμό
RCD 215 / mp3 / 2 ηχεία
Easy Entry με μνήμη για το κάθισμα του οδηγού (2-θυρη έκδοση)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου