Κυριακή 21 Οκτωβρίου 2012

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012: 14.000 επισκέπτες στη πρεμιέρα

Μεγάλο ενδιαφέρον από τους φίλους του αυτοκινήτου. Το πρώτο Σαββατοκύριακο οι επισκέπτες ξεπέρασαν τις 14.000.

Το μεγάλο ενδιαφέρον των φίλων του αυτοκινήτου, σηματοδότησε το πρώτο Σαββατοκύριακο λειτουργίας της ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗΣ 2012, κάτι αναμενόμενο, πρώτον εξαιτίας των πολλών νέων μοντέλων που φιλοξενεί η έκθεση και έρχονται μετά τη διεθνή έκθεση του Παρισιού στην Αθήνα, και ο δεύτερος λόγος είναι ότι η Αυτοκίνηση είχε να πραγματοποιηθεί 4 χρόνια .
Τα 7 νέα μοντέλα που ήρθαν κατευθείαν από τη Διεθνή Εκθεση της Γαλλίας έκλεψαν την παράσταση, με τους επισκέπτες να δείχνουν ξεχωριστό ενδιαφέρον. Σημαντικό είναι το ενδιαφέρον για τις παράλληλες εκδηλώσεις, όπως τα δωρεάν test drives, το ζωντανό crash test, εκδηλώσεις που θα επαναληφθούν και το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Την ίδια στιγμή η πετρελαιοκίνηση (που πλέον ως γνωστόν απελευθερώθηκε) αλλά και η τεχνολογία LPG, διεύρυναν τη γκάμα επιλογών του υποψήφιου αγοραστή.
Να θυμίζουμε πως τα εγκαίνια της έκθεσης έγιναν την Παρασκευή 19 Οκτωβρίου από τον κον Αθανάσιο Σκορδά, υφυπουργό Ανάπτυξης και Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Μεταφορών & Δικτύων , κο Σταθόπουλο, παρουσία εκπροσώπων του ΣΕΑΑ και του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Εκθεση φιλοξενείται μέχρι τις 28 Οκτωβρίου στο πρώην Δυτικό Αεροδρόμιο (Αίθουσα Ξιφασκίας), είσοδο από Λεωφόρο Ποσειδώνος, με το εισιτήριο να κοστίζει μόλις 6 ευρώ, ενώ φοιτητές, άνεργοι και παιδιά συνοδευόμενα πληρώνουν μόνον 3 ευρώ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου