Τετάρτη 2 Μαΐου 2012

Σεμινάρια οδήγησης από τη VOLKSWAGEN

Πρόγραμμα εκπαίδευσης ασφαλούς και οικονομικής οδήγησης προσφέρει η VW. Το συγκεκριμένο πρόγραμμα λέγεται Volkswagen Driving Academy και το διοργανώνει η Kosmocar, η οποία είναι η επίσημη αντιπρόσωπος της γερμανικής φίρμας στην Ελλάδα. Το σεμινάριο επικεντρώνεται σε δύο σημαντικά κεφάλαια της οδήγησης. Την ασφάλεια και την οικονομία.
  Στο Volkswagen Driving Academy κάθε οδηγός μαθαίνει στην πράξη πώς να αντιδρά σε επικίνδυνες καταστάσεις που συνήθως οδηγούν σε ατύχημα, όπως αποφυγή εμποδίου, φρενάρισμα πανικού, ολίσθηση του αυτοκινήτου, έλεγχος υποστροφής και υπερστροφής.
  Παράλληλα δίνονται χρήσιμες συμβουλές για οδήγηση με στόχο τη χαμηλότερη κατανάλωση αλλά και τη μείωση των εκπομπών ρύπων. Είναι χαρακτηριστικό ότι σε σύνολο 250 συμμετεχόντων, η μέση κατανάλωση βελτιώθηκε κατά  20%. Από 6 λτ./100 χλμ. αρχικά, σε 4,8 μετά την εκπαίδευση, με ταυτόχρονη αύξηση της μέσης ωριαίας ταχύτητας κατά 11%.
   Τα σεμινάρια αυτήν την εποχή προσφέρονται στην προνομιακή τιμή των 110 ευρώ, αντί των 240 που είναι η αρχική τιμή τους. Δηλώσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα πραγματοποιούνται μέσω του Δικτύου Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων της VW ή στο www.vwacademy.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου