Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2011

Από 18.670 ευρώ το νέο Ford C-Max

Ανακοινώθηκαν από την ελληνική αντιπροσωπεία της Ford οι επίσημες τιμές πώλησης στη χώρα μας του νέου C-Max σε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις αμαξωμάτων αλλά και κινητήρων.
 Στη χώρα μας διατίθεται και επίσημα πλέον το νέο C-Max, το νέο μικρομεσαίο MPV μοντέλο της Ford, το οποίο προσφέρεται τόσο σε 5θέσια έκδοση όσο και στη μεγαλύτερη 7θέσια (βλ. Grand C-Max). Η πρώτη κινείται από δύο διαφορετικές παραλλαγές του γνωστού 1,6 ατμοσφαιρικού κινητήρα της Ford, που για την περίσταση αποδίδουν 105 και 125 ίππους, καθώς και από το αντίστοιχο σε χωρητικότητα μηχανικό σύνολο της νέας γενιάς κινητήριων συνόλων EcoBoost της εταιρείας, ο οποίος αποδίδει με τη βοήθεια υπερσυμπιεστή 150 ή 182 ίππους. Το νέο Grand C-Max φιλοξενεί κάτω από το εμπρός καπό του όλα τα παραπάνω μηχανικά σύνολο πλην του «βασικού» 1.600αρη των 105 ίππων. Αμφότερα τα νέα C-Max πάντως, για όσους τυχερούς εκτός Αθήνας και Θεσσαλονίκης, είναι διαθέσιμα με τρεις εξελιγμένους πετρελαιοκινητήρες, έναν στα 1,6 λίτρα, που αποδίδει ισχύ 115 ίππων και δύο στα 2,0 λίτρα, με απόδοση 140 και 163 ίππων.
Όσον αφορά στα επίπεδα εξοπλισμού, τα νέα C-Max και Grand C-Max διατίθενται στις εκδόσεις Ambiente, Trend και Titanium. Όλες είναι εφοδιασμένες μεταξύ άλλων με έξι αερόσακους, ABS, ESP, αιρ κοντίσιον (πλην της βασικής Ambiente, όπου η χρέωσή του είναι 600 ευρώ, ενώ οι Titanium διαθέτουν αυτόματο διζωνικό κλιματισμό) και ζάντες ελαφρού κράματος (εξαίρεση εδώ αποτελεί και πάλι η βασική έκδοση Ambiente).
Πηγή: 4troxoi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου