Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2010

Νέο Nissan Micra από 11.260€

Ανακοινώθηκαν οι τιμές του Nissan Micra. Ξεκινούν από τα 11.260€ για το Micra 1.2 80ps Motiva και φτάνουν μέχρι τα 13.960€ για το Micra 1.2 80ps Techna.
Ο εξοπλισμός του Nissan Micra Acenta περιλαμβάνει Air condition, κεντρικό κλείδωμα θυρών με τηλεχειρισμό, ηλεκτρικά παράθυρα, ράδιο-cd με Bluetooth και θύρα Aux, εμπρός υποβραχιόνιο, ESP, ABS με EBA, 6 αερόσακους.
Ο εξοπλισμός του Nissan Micra Motiva διαθέτει επιπλέον του εξοπλισμού του Micra Motiva ηλεκτρικούς καθρέφτες, κλιματισμό, cruise control, δερμάτινο τιμόνι, δερμάτινο επιλογέα ταχυτήτων, κάθισμα οδηγού ρυθμιζόμενο καθ ύψος, θήκες πίσω από τα εμπρός καθίσματα, θήκη κάτω από το κάθισμα του συνοδηγού, πίσω κάθισμα αναδιπλούμενο 60-40.
Τέλος ο εξοπλισμός του Nissan Micra Techna προσθέτει στον εξοπλισμό του Micra Acenta ηλεκτρικά αναδιπλούμενους εξωτερικούς καθρέπτες, αισθητήρες βροχής, ζάντες αλουμινίου 15 ιντσών, αισθητήρες φώτων, trip computer, θύρα USB, σύστημα ελέγχου χώρου παρκαρίσματος.
Το Nissan Micra θα εφοδιάζεται και με το σύστημα Connect το οποίο αποτελείται από οθόνη αφής 5 ιντσών, κάμερα οπισθοπορείας, GPS, χειριστήρια ράδιο-cd στο τιμόνι καθώς και 6 ηχεία.

Πηγή: highoctane.gr.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου