Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου 2010

AUTO SHOW
ΣΑΛΟΝΙ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ 2010

Σημαντικές πρώτες παρουσιάσεις νέων μοντέλων πρόκειται να γίνουν στο «Auto Show – Σαλόνι Αυτοκινήτου 2010», που θα πραγματοποιηθεί 4-12 Δεκεμβρίου στο METROPOLITAN Expo του Διεθνή Αερολιμένα «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η VW θα κάνει τα αποκαλυπτήρια του νέου και δυναμικού Passat, η Peugeot του εντελώς καινούργιου 508 που ανήκει στην κατηγορία των «αυτοκινήτων τουρισμού» και η Nissan του ολοκαίνουριου μικρού, Micra. Επίσης, παρούσα θα είναι και η Alfa Romeo Giulietta (ΦΩΤΟ), η οποία ήρθε δεύτερη στο διαγωνισμό ανάδειξης του «Αυτοκινήτου της Χρονιάς 2011» που ολοκληρώθηκε μόλις προχθές (τον τίτλο κατέκτησε το αμιγώς ηλεκτρικό Nissan Leaf το οποίο θα έρθει στην Ελλάδα στα τέλη του 2011).
Εξάλλου, στην έκθεση «Auto Show – Σαλόνι Αυτοκινήτου» θα είναι τρία ακόμα μοντέλα από τους 7 φιναλίστ του διαγωνισμού. Πρόκειται για το νέο Opel Meriva (τρίτο στο διαγωνισμό) με τις αντίθετα ανοιγόμενες πόρτες και την εξαιρετική διαρρύθμιση, το θαυμάσιο Volvo S60 με το πρωτοποριακό σύστημα ανίχνευσης πεζών (έκτο στο διαγωνισμό) και το Dacia Duster (έβδομο στο διαγωνισμό) σε δικίνητη και τετρακίνητη έκδοση, ένα αυτοκίνητο που έχει αλλάξει τα δεδομένα της ρουμανικής μάρκας, μέλους του ομίλου της Renault.
Κι ακόμη, στο «Auto Show – Σαλόνι Αυτοκινήτου»  θα είναι μεταξύ πολλών άλλων μοντέλων, το φρεσκαρισμένο smart με πιο οικονομικούς σε κατανάλωση κινητήρες, το νέο Saab 9-5 που σηματοδοτεί τη νέα εποχή της σουηδικής φίρμας, η γκάμα των Seat Ibiza με τους νέους κινητήρες 1.4 TSI – 105 hp και οι θρυλικές Corvette (από τα highlights της έκθεσης). Κι όσον αφορά τους φίλους του μηχανοκίνητου αθλητισμού, θα δουν από κοντά το αγωνιστικό Cruze WTCC, το οποίο χάρισε στη Chevrolet το νταμπλ στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Αυτοκινήτων Τουρισμού (τίτλοι κατασκευαστών και οδηγών).

Ωστόσο, στη φετινή έκθεση, μοναδικές εκπλήξεις περιμένουν τους επισκέπτες. Με κάθε εισιτήριο θα έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν προνόμια αγορών στα καταστήματα ΙΚΕΑ, LEROY MERLIN, ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ και FACTORY OUTLET.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου