Τετάρτη, 3 Σεπτεμβρίου 2014

Νέος Εξουσιοδοτημένος Συνεργάτης SEAT στη ΛάρισαΗ SEAT Τεχνοκάρ ΑΒΕΕ καλωσορίζει στο επίσημο δίκτυό της την εταιρεία ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ. Η SEAT ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ αποτελεί τον νέο Εξουσιοδοτημένο Διανομέα και Επισκευαστή SEAT στην πόλη της Λάρισας.

 

Οι κάθετες, ολοκληρωμένες εγκαταστάσεις της SEAT ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ βρίσκονται στο 6ο χλμ της Εθνικής Οδού Λαρίσης – Τρικάλων, με τμήμα πωλήσεων, service, φανοποιείο και φανοβαφείο. Η εντυπωσιακή μονάδα της  ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ στεγάζεται σε εγκαταστάσεις 5,5 στρεμμάτων ενώ οι συνολικές εγκαταστάσεις καταλαμβάνουν 22,5 στρέμματα.

 

Στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να γνωρίσουν από κοντά όλη την γκάμα των αυτοκινήτων SEAT, να διαπιστώσουν την εξαιρετική τους ποιότητα, την υψηλή τεχνολογία που διαθέτουν αλλά και το εξαιρετικό value for money που προσφέρουν.

 

Επιπλέον, θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν Test Drive στα μοντέλα SEAT ώστε να επιλέξουν αυτό που καλύπτει απόλυτα τις ανάγκες τους.

 

SEAT ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕ

6ο χλμ Ε.Ο. Λαρίσης – Τρικάλων, Τ.Κ. 41500, Λάρισα

Τηλ.: 2410 851800, info@papadopoulos-sa.gr

www.seat-papadopoulos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου