Δευτέρα 23 Ιουνίου 2014

Fiat Happy Days με ακόμη καλύτερες πρότασεις



Σημαίνει τριπλό όφελος απόσυρσης για τις diesel εκδόσεις Fiat Panda & Punto, να αποκτάς το Fiat σου πληρώνοντας το 50% σήμερα και το υπόλοιπο το 2016 και απίστευτες ευκαιρίες για όλα τα μοντέλα Fiat

Οι Fiat Happy Days συνεχίζονται και αυτόν το μήνα! Μπείτε κι εσείς σε μία έκθεση Fiat και βγείτε χαρούμενοι! Γιατί στις εκθέσεις Fiat θα βρείτε αυτοκίνητα σε προνομιακές τιμές σε συνδυασμό με μεγάλες εκπτώσεις, καθώς και νέα ανταγωνιστικά προγράμματα χρηματοδότησης.

Εκτός από το επαναστατικό χρηματοδοτικό πρόγραμμα της Fiat που ισχύει για όλα τα μοντέλα και μπορεί κανείς να αποκτήσει το αυτοκίνητο Fiat της επιλογής του πληρώνοντας κατά την αγορά μόνο το 50% και το υπόλοιπο 50% το 2016, μόνο για περιορισμένο αριθμό αυτοκινήτων, για τις εκδόσεις diesel Lounge των Fiat Panda και Punto προσφέρεται και τριπλό όφελος απόσυρσης.

Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως με το νέο χρηματοδοτικό πρόγραμμα μπορεί κανείς να κάνει δικό του ένα Fiat Panda Diesel 1.3 75hp με τον πλούσιο εξοπλισμό της έκδοσης Lounge καταβάλλοντας κατά την αγορά μόνο το ποσό των €5.690! Αντίστοιχα, για ένα Fiat Punto Diesel 5θυρο 1.3 85hp της έκδοσης Lounge, καταβάλλει κανείς μόνο €6.490 κατά την αγορά και απολαμβάνει 2 ανέμελα χρόνια με το καινούργιο Fiat του ως το 2016!

To Fiat Panda Diesel 1.3 75hp έχει χαμηλή κατανάλωση από 3,9lt/100km και σύστημα Start&Stop, για οικονομική μετακίνηση στην πόλη, μεγάλο χώρο αποσκευών που φτάνει τα 225lt, ενώ στην έκδοση Lounge διαθέτει και μπάρες οροφής, 4 αερόσακους και MP3 player. Το Fiat Punto Diesel 1.3 85hp με τον καινοτόμο πετρελαιοκινητήρα της Fiat, Multijet II, δεν πληρώνει τέλη κυκλοφορίας, διαθέτει Start&Stop, Hill Holder & ESP, έχει κατανάλωση μόλις 3,5lt/100km, ενώ στην έκδοση Lounge προσφέρει ζάντες αλουμινίου 15”, προβολείς ομίχλης, 6 αερόσακους και MP3 player με χειριστήρια στο τιμόνι.

Στις εκθέσεις Fiat, όλοι μπορούν να βρουν αυτό που αναζητούν και να γίνουν χαρούμενοι! Ανακαλύψτε εκεί όλες τις προσφορές για όλα τα μοντέλα της Fiat και πραγματοποιείστε ένα test drive με το αυτοκίνητο της επιλογής σας. Μάθετε περισσότερα στο www.fiat.gr




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου