Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2014

Νέα κάθετη μονάδα Nissan στo Χαλάνδρι


Η Nissan – Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε,καλωσορίζει μία νέα,κάθετη μονάδα Nissanστα βόρεια προάστια τηςΑθήναςΠρόκειται για τηNissan  Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στο Χαλάνδριηοποία θα υποδέχεταιτους κάτοχους αλλά καιυποψήφιους νέους πελάτες Nissanσε νέεςυπερσύγχρονεςεγκαταστάσεις πωλήσεων και service.

 

Η νέα κάθετη μονάδα Nissanκαλύπτει επιφάνεια 600 τ.μ και διαθέτειέκθεση νέων αυτοκινήτων Nissanτμήμα γνήσιων ανταλλακτικών μεδυνατότητα πώλησης χονδρικής και λιανικής, καθώς επίσης καιεξουσιοδοτημένο συνεργείοβαφείο και ηλεκτρολογείο. Παράλληλα, τοσυνεργείο διαθέτει μία σειρά μηχανημάτων τελευταίας τεχνολογίας, μεάρτια εκπαιδευμένους μηχανικούςεξασφαλίζοντας τον καλύτερο έλεγχολειτουργίας για το δικό σας Nissan.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η μακρόχρονη παρουσία της εταιρείας Σφακιανάκης ΑΕΒΕ στην αγορά του αυτοκινήτου, αποτελεί εγγύηση για το επίπεδο εξυπηρέτησης των πελατών τηςNissanτόσο κατά την αγορά ενός νέου μοντέλουόσο και για  το εξουσιοδοτημένο service.

 

Η διεύθυνση της εκθέσης πωλήσεων της νέας αυτής  κάθετης  μονάδαςNissan, είναι  επί της Λεωφόρου Κηφισίας 350 στο Χαλάνδρι και του συνεργείου,  επί της Λεωφόρου Κηφισίας 29-31 στο Μαρούσι,καλύπτοντας με το καλύτερο δυνατό τρόπο, την ευρύτερη γεωγραφικήπεριοχή των βορείων προαστίων της Αττικής. Το τηλέφωνο επικοινωνίας είναι 210 6853150 και το e-mail info@sfakianakis.gr.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου