Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

Peugeot: Εκπτώσεις μέχρι 40%!

Η Lion Hellas, εισαγωγική εταιρεία της Peugeot στην ελληνική αγορά ανακοίνωσε μια ελκυστική προσφορά για το καλοκαίρι, σύμφωνα με την οποία 200 αυτοκίνητα διατίθενται με έκπτωση που φτάνει έως και το 40% της αρχικής τους τιμής.

Στα αυτοκίνητα της προσφοράς συγκαταλέγονται προτάσεις από όλο το εύρος της γκάμας της Peugeot (107, 207, 308, 3008, 508, 206+, RCZ, Partner Tepee) σε διάφορα χρώματα και εκδόσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δουν τον πλήρη κατάλογο των 200 αυτών μοντέλων στο site της εταιρείας www.peugeot.grκαι της ειδικής εφαρμογής που έχει δημιουργηθεί εκεί για αυτό το σκοπό.

Μέσω της παραπάνω εφαρμογής ο χρήστης μπορεί να εντοπίσει τα διαθέσιμα σε προσφορά αυτοκίνητα με την αρχική τιμή τους, την τιμή προσφοράς και τη μεταξύ τους διαφορά, αλλά και στοιχεία όπως ο εξοπλισμός και το χρώμα του αυτοκινήτου.

Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι για την αγορά των 200 αυτοκινήτων της προσφοράς, ισχύουν και χρηματοδοτικά τα οποία επιπλέον προσφέρουν περιθώρια προσαρμογής στις ανάγκες των ενδιαφερομένων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου