Δευτέρα 9 Ιουλίου 2012

Έκθεση Αυτοκινήτου «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» τον Οκτώβριο


Από 20-28 Οκτωβρίου 2012 στο Εκθεσιακό Κέντρο «πρ. Δυτικό Αεροδρόμιο Ελληνικού, Αίθουσα Ξιφασκίας».
Όπως γνωρίζετε η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» είχε προγραμματιστεί να πραγματοποιηθεί από 21 έως 29 Απριλίου 2012. Όμως λόγω των Εθνικών Εκλογών και με την σύμφωνη γνώμη του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων, καθώς και των αντιπροσωπειών που είχαν δηλώσει την πρόθεσή τους να συμμετάσχουν, αναβλήθηκε για το προσεχές φθινόπωρο και συγκεκριμένα για τις 20-28 Οκτωβρίου 2012.
Σε μια δύσκολη εποχή για την αγορά αυτοκινήτου η «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» είναι σίγουρο πως θα συγκεντρώσει για άλλη μια φορά το ενδιαφέρον των εταιρειών του κλάδου και θα παρουσιάσει πληθώρα νέων μοντέλων και τεχνολογιών, δίνοντας την ευκαιρία στο χώρο μας να δηλώσει δυναμικά παρών μέσα από μια επιτυχημένα εκθεσιακή εκδήλωση, σε ένα σύγχρονο περιβάλλον, με εξαιρετική πρόσβαση και με δωρεάν χώρο στάθμευσης για χιλιάδες αυτοκίνητα.
Στην «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ 2012» οι λάτρεις των τεσσάρων τροχών θα αποζημιωθούν όχι μόνο από τα νέα μοντέλα και τις τεχνολογίες (ηλεκτροκίνηση-υβριδική κίνηση-πετρελαιοκίνηση-υγραεριοκίνηση), αλλά και από τις πολλαπλές εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στους εξωτερικούς χώρους της έκθεσης και θα αποτελέσουν σημείο αναφοράς για τις εκδηλώσεις του είδους και πόλος έλξης για το κοινό.
Αξίζει να σημειωθεί πως η έκθεση «ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ» τελείται υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Εισαγωγέων Εμπόρων Αυτοκινήτων, ενώ έχει την ενεργή υποστήριξη της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου και του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς». Επιπλέον, χορηγοί επικοινωνίας της έκθεσης θα είναι οι ραδιοφωνικοί σταθμοί «ΑΝΤ1 972» και «ΡΥΘΜΟΣ 949», το εβδομαδιαίο περιοδικό «AUTO ΤΡΙΤΗ» και η εφημερίδα «ΑΞΙΑ», ενώ επικαιροποιούνται και θα ανακοινωθούν σύντομα συμφωνίες με τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλαδικής εμβέλειας και portal υψηλής επισκεψιμότητας.
Επικοινωνία: Άρης Γαλανόπουλος (κιν: 6936160082, e-mail: arisgalanopoulos@yahoo.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου