Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011

Επετειακή έκδοση Skoda Fabia Monte Carlo 1.2TSi 105hp

Τιμώντας την 100-χρονη ιστορία του ράλι Μόντε Κάρλο, η SkodaAuto δημιούργησε την επετειακή έκδοση Fabia Monte Carlo.

Είναι γνωστή η μακρόχρονη εμπλοκή της Skoda Fabia στους αγώνες του WRC και IRC καθώς και η αφοσίωση της σε αυτούς. Με βάση αυτή την τεχνογνωσία, η νέα Fabia Monte Carlo συνδυάζει με αυτοπεποίθηση τις σπορ καταβολές της και την αγάπη της για τους αγώνες ταχύτητας σε ένα όχημα καθημερινής χρήσης. Ο δυναμικός σχεδιασμός της συμπληρώνεται από κορυφαία χαρακτηριστικά οδήγησης. Το σπορ πλαίσιο σε συνδυασμό με τους υψηλής απόδοσης κινητήρες TSI σας προσφέρουν απεριόριστη οδηγική απόλαυση και κορυφαίες επιδόσεις.
Η πρωτοποριακή μαύρη σχεδίαση της μπροστινής μάσκας με κατακόρυφα νεύρα, συμπεριλαμβανομένου του πλαισίου, των κυρίως φωτιστικών σωμάτων με φιμέ κρύσταλλα, καθώς και των μπροστινών προβολέων ομίχλης που είναι εφοδιασμένα με φώτα ημέρας (day lights), προσδίδουν στη νέα Fabia Monte Carlo επιθετική και δυναμική όψη.
 Οι μαύροι εξωτερικοί καθρέφτες, η μαύρη οροφή με αεροδυναμικό σπόιλερ, τα μαύρα πλαστικά προστατευτικά με γυαλιστερό φινίρισμα που περιβάλλουν το κάτω μέρος του αυτοκινήτου, τα φιμέ κρύσταλλα, οι ζάντες αλουμινίου σε μαύρο σχέδιο... Όλα αυτά τα σχεδιαστικά στοιχεία συνθέτουν ένα πραγματικά μοναδικό αυτοκίνητο.
Το σπορ εσωτερικό ενσωματώνει ελκυστικές λεπτομέρειες. Το τριάκτινο τιμόνι από μαύρο διάτρητο δέρμα είναι διακοσμημένο με κόκκινες ραφές. Η λαβή και η εξωτερική επένδυση του μοχλού αλλαγής ταχυτήτων και η λαβή του χειρόφρενου διατίθενται επίσης σε μαύρο δέρμα με κόκκινες ραφές. Τα καλύμματα των πεντάλ από ανοξείδωτο ατσάλι συμπληρώνουν την εικόνα ενός πραγματικά  σπορ αυτοκινήτου.
 Τα σπορ μπάκετ καθίσματα είναι διαθέσιμα σε  γκρι ή κόκκινο χρωματισμό και προσφέρουν ιδανική πλευρική στήριξη . Οι επενδύσεις της οροφής, των κολόνων, του δαπέδου και τα πλαίσια των θυρών προσφέρονται αποκλειστικά σε μαύρο onyx χρώμα. 
Η νέα Fabia Monte Carlo θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική αγορά με τον turbo κινητήρα 1.2TSi 105hp και η τιμή της ανέρχεται στα 13.460€ (τιμή απόσυρσης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου