Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

Νέα (Μοτο) δυναμική για την Porsche

Με αισιοδοξία, ενθουσιασμό αλλά και με απόλυτη συνείδηση των προκλήσεων που "κρύβει" ένα τέτοιο εγχείρημα ανέλαβε η MOTOΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.E. την επίσημη αντιπροσώπευση της Porsche A.G. στην Ελλάδα.

Ο αποκλειστικός αντιπρόσωπος της γερμανικής φίρμας στη χώρα μας εγγυάται την ομαλή μετάβαση από το παλαιό καθεστώς στο νέο, καθώς και την πλήρη, τεχνική και μη, υποστήριξη των περίπου 7.000 πελατών της Porsche στην Ελλάδα.

Για το σκοπό αυτό τα σημεία πώλησης στη Μεταμόρφωση Αττικής, στη Γλυφάδα και στη Θεσσαλονίκη (έναρξη λειτουργίας μέχρι το τέλος Ιουλίου) διατηρούνται, την ίδια στιγμή που οι υπηρεσίες after sales πρόκειται σύντομα να εμπλουτιστούν με εκπτωτικά προγράμματα service για τους πιστούς πελάτες της Porsche και τη δυνατότητα επέκτασης εγγύησης κατά ένα χρόνο για τα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα της φίρμας.

Σύμφωνα με το Διευθύνων Σύμβουλο της ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.E.Ε, κ. Σωτήρη Χατζίκο, η διοργάνωση-συμμετοχή σε "Driving Events" στην Ελλάδα και στο εξωτερικό έχει σκοπό να υπενθυμίσει σε όλους το λόγο για τον οποίο αποκτά κανείς μία πρόταση της Porsche και να επαναφέρει στη θέση του οδηγού όσους, μέχρι σήμερα, απέτρεπε το φαινόμενο της άδικης στοχοποίησης συγκεκριμένων μοντέλων.

Επίσης, στρατηγικής σημασίας για την πορεία της γερμανικής φίρμας στη χώρα μας αποτελεί τόσο η προβολή φιλικών προς το περιβάλλων προτάσεων που διαθέτει αυτή τη στιγμή στην γκάμα της (Cayenne και Panamera S Hybrid) ή εξελίσσει για το μέλλον (918 Spyder) όσο και η απελευθέρωση της πετρελαιοκίνησης στα μεγάλα αστικά κέντρα.

Τέλος, οι προνομιακές τιμές νέων αυτοκινήτων που δεν έχουν επιβαρυνθεί με τον φόρο πολυτελείας και την αύξηση του Φ.Π.Α αποτελούν ίσως το καλύτερο εφόδιο για την επανεκκίνηση της Porsche στην ελληνική αγορά.
auto.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου