Τρίτη 7 Ιουνίου 2011

Διεθνές Πρωτάθλημα Beach Volley Around The World (BVAW) με χορηγό την Alfa Romeo

Ολοκληρώθηκε στις εγκαταστάσεις του Balux- Αστέρας Γλυφάδας το πρώτο τουρνουά Beach Volley Around The World (BVAW) Open - Official FIVB Partner με ρεκόρ συμμμετοχών από 120 ομάδες. Το τουρνουά διεξήχθη με τη χορηγία της Alfa Romeo καθώς συνάδει με το ενεργητικό και νεανικό κοινό της μάρκας.
Την παραλία του Αστέρα Γλυφάδας κατέκλυσαν όχι μόνο αθλητές και φίλοι του beach volley, αλλά και διάσημοι οπαδοί του αθλήματος  που αγωνίστηκαν σε έναν αγώνα επίδειξης με σκοπό την ενίσχυση του διεθνούς φιλανθρωπικού Oργανισμού “Save the Children” .
Το πολύ θερμό κοινό είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει τους Β. Χατζηβασιλείου, Γ. Μανίκα, Κ. Γκρέκα, Σ. Χανταβάκη, Ηλ. Σακά, Μ. Παπαδάκου, Ε. Σφυρή, Θ. Μιχαλόπουλο σε έναν ξεχωριστό αγώνα με χαλαρή διάθεση αλλά και θεαματικές φάσεις.
Τόσο το αγωνιστικό όσο και το οργανωτικό μέρος του τουρνουά λειτούργησαν άψογα, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για το BVAW που διοργανώθηκε για πρώτη φορά στην Ελλάδα από την Έφη Σφυρή, τον Jose Salema και το Vari Sports Club.
Σύμφωνα με τη Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της FIAT Group Automobiles Hellas, Κορίνα Πατέλη «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που χορηγήσαμε μέσω της Alfa Romeo αυτή την καταπληκτική εκδήλωση που συνδυάζει τη ζωντάνια του καλοκαιριού με τη δυναμική του συγκεκριμένου αθλήματος. Στην Alfa Romeo επενδύουμε σε νέες ιδέες που συνδυάζουν την κομψότητα με το δυναμισμό, βασικά χαρακτηριστικά των αυτοκινήτων Alfa Romeo».
Στη φωτό, Έφη Σφυρή, Κορίνα Πατέλη, Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου