Τρίτη, 24 Φεβρουαρίου 2015

Volvo test drive στο εμπορικό κέντρο Golden Hall


     ·      Όλη η γκάμα της Volvo διαθέσιμη για test drive εύκολα και γρήγορα

·      Η έξοδος για καφέ ή απλά μία βόλτα συνδυάζεται με γνωριμία με τη σουηδική μάρκα

·      Το τετραήμερο 25-28 Φεβρουαρίου, στο Golden Hall

 

Με στόχο να έρθει πιο κοντά στους φίλους της αυτοκίνησης και να τούς δώσει την ευκαιρία να έχουν μία πρώτη εμπειρία με τα μοντέλα της, η Volvo διοργανώνει μία εκδήλωση δοκιμαστικής οδήγησης το τετραήμερο Τετάρτη 25 – Σάββατο 28 Φεβρουαρίου. Συγκεκριμένα, για το παραπάνω διάστημα, όλη η γκάμα της σουηδικής μάρκας θα είναι διαθέσιμη για test drive στο VIP Parking του εμπορικού κέντρουGolden Hall, στο Μαρούσι! Πρόκειται για τον υπαίθριο χώρο στάθμευσης του Golden Hall που βρίσκεται στα αριστερά της εισόδου του, επί της Λεωφ. Κηφισίας 37A.

 

Σίγουρα τα μοντέλα που αναμένεται να μαγνητίσουν το ενδιαφέρον είναι οι εκδόσειςLivstyl, που προσφέρουν επιπλέον εξοπλισμό αξίας έως και 4.500 € χωρίς χρέωση καθώς και τα μοντέλα με τους νέους κινητήρες βενζίνης και πετρελαίου Drive-E που διακρίνονται για το μοναδικό συνδυασμό κορυφαίας ιπποδύναμης με ιδιαίτερα χαμηλή κατανάλωση!

 

Αναλυτικότερα, διαθέσιμα για δοκιμή θα είναι τα V40S60 και V60 με diesel κινητήρες, είτε τον D2 1.600 κ.εκ. 115 ίππων είτε τον δίλιτρο D4 181 ίππων, καθώς και το XC60 σε έκδοσηD4 181 ίππων ή D3 136 ίππων. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να οδηγήσουν και το V60 Plug-in Hybrid, το υβριδικό sports wagon της Volvo που συνδυάζει πετρελαιοκίνηση με ηλεκτροκίνηση και φορτίζεται από το οικιακό ηλεκτρικό δίκτυο!

 

Οι επισκέπτες του εμπορικού κέντρου που θέλουν να κάνουν test drive θα πρέπει να απευθύνονται στους εκπρόσωπους της Volvo, που θα τους περιμένουν στο εκθεσιακό standτης μάρκας εντός του Golden Hall, αριστερά στο τέλος του διαδρόμου μετά την κεντρική είσοδο.

 

Ώρες λειτουργίας της εκδήλωσης 10.00 το πρωί με 07.00 το απόγευμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου