Πέμπτη 17 Ιουλίου 2014

Το νέο Aygo στο the Mall Athens τον Ιούλιο





 

Το νέο AYGO...είναι το αυτοκίνητο που δημιούργησε η ΤΟΥΟΤΑ αποκαλύπτοντας έτσι ένα ακόμα καλύτερο αυτοκίνητο με μια ακόμα πιό απολαυστική οδήγηση. Στο νέο Aygoσυνοψίζονται απόλυτα η ελκυστική σχεδίαση, η οδηγική απόλαυση και η νέα, πιο παιχνιδιάρικη διάσταση στην κατηγορία των μίνι αυτοκινήτων.

Με μία εμβληματική, νέα εμπρός σχεδίαση ‘‘X’ μέχρι τη γκάμα επιλογών εξατομίκευσης, όλες οι στυλιστικές και μηχανολογικές προσεγγίσεις του νέου AYGO έχουν δημιουργηθεί σκόπιμα με κριτήριο την απόλαυση.

 

Η ΤΟΥΟΤΑ με μεγάλη χαρά παρουσιάζει, όλες τις καινοτομίες του νέου της μοντέλου, στοthe Mall Athens!

Πιό συγκεκριμένα, το νέο Aygo βρίσκεται στην κεντρική είσοδο του 2ου όροφου του εμπορικού κέντρου, the Mall Athens, δίνοντας την ευκαιρία στους επισκέπτες του κέντρου να το γνωρίσουν και το θαυμάσουν από κοντά.

 

Η ΤΟΥΟΤΑ λανσάρει το νέο Aygo στην χώρα μας ευελπιστώντας να προσφέρει ακόμα περισσότερα χαμόγελα στους πελάτες της, μέσα από προσωπικές εξωτερικές και εσωτερικές προτιμήσεις εξατομίκευσης, αλλά και, ταυτόχρονα, να φέρει μια αίσθηση ‘ξέφρενης’ απόλαυσης σε οδηγούς και επιβάτες.  Ετσι λοιπόν, χάρη σε μία γκάμα 5 εκδόσεων εξοπλισμού και 2 απλών πακέτων διαμόρφωσης εξωτερικού και εσωτερικού σε προσιτές τιμές, οικαταναλωτές κατανοούν με σαφήνεια τις πολλές δυνατότητες που τους προσφέρει η απλή δομή εξατομίκευσης που προσφέρει το νέο Aygo, ώστε να δημιουργήσουν οι ίδιοι ένα αυτοκίνητο της αρεσκείας τους.

 

Το νέο Aygo θα παραμείνει στο Eμπορικό Κέντρο, the Mall Athens, μέχρι και την Πέμπτη, 31 Ιουλίου, ενώ οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με το Δίκτυο των Εξουσιοδοτημένων Εμπόρων ΤΟΥΟΤΑ για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις εκδόσειςτου μοντέλου και την τιμή του, ή ηλεκτρονικά μέσω της διεύθυνσης info@toyota.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου