Παρασκευή 10 Ιανουαρίου 2014

Nissan MICRA : Πρώτο σε πωλήσεις το 2013, πανελλαδικά, στα βενζινοκίνητα μοντέλα

.

 

To Nissan MICRA, αποτελείμια εκ των κορυφαίωνεπιλογών για αγορά νέου αυτοκινήτου, κάτι που επιβεβαιώνουν πλήρως τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων, για το 2013.

 

Είναι πλέον γνωστό ότι το Nissan MICRA αποτελεί μια εξαιρετικήεπιλογή αγοράς αυτοκινήτουκαθώς διαθέτει μοναδικά χαρακτηριστικά, όπως κορυφαία αξιοπιστίααντοχή αλλά και οικονομία στη μετακίνηση και συντήρησή τουΑυτό άλλωστε το επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο, τα επίσημα στοιχεία των συνολικών ταξινομήσεων για το 2013, πανελλαδικά, όπου το Nissan MICRA κατατάσσεται στηνπρώτη θέση, στα βενζινοκίνητα μοντέλα, με 1.533 ταξινομήσεις.Επιπλέον,  η πρόσφατη έλευση του πλήρως ανανεωμένου Nissan MICRA στην αγοράαναμένεται να βάλει τα θεμέλια για τησυνέχιση της αυτής της επιτυχημένης πορείας.

 

Η Nissan ΝικΙΘεοχαράκης Α.Ε.ευχαριστεί τους πελάτες της για την προτίμησή τους και δεσμεύεται ότι θα βρίσκεται πάντα δίπλα τους, με πρωτοποριακά προγράμματα χρηματοδότησηςειδικές τιμές,συνεχείς παροχές και υποστήριξη.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι η τιμή του Nissan MICRA , ξεκινά από τις 8.990€, με δώρο το όφελος της κρατικής απόσυρσης για όλους !


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου