Πέμπτη 21 Μαρτίου 2013

Νέο Ford Kuga από 24.324 ευρώ

Αρχισε η διάθεση του νέου Kuga στην Ελληνική αγορά και ότι τα πρώτα αυτοκίνητα βρίσκονται στις εκθέσεις των Επισήμων Εμπόρων Ford, με τιμές που ξεκινούν από €24.324 για το Kuga FWD Trend 1,6L 150PS.

Το νέο Ford Kuga χρησιμοποιεί την τελευταία γλώσσα του Ford kinetic Design για να δημιουργήσει ένα δυναμικό, κομψό αντικαταστάτη του προηγούμενου μοντέλου. Σε σύγκριση με το υπάρχον Kuga, η νέα γενιά έχει επιμηκυνθεί κατά 8 εκ., που σημαίνει ότι το νέο μοντέλο έχει τώρα μήκος 4,52 μέτρων ενώ το πλάτος και το ύψος παραμένουν αμετάβλητα.

Το νέο Ford Kuga είναι διαθέσιμο είτε με κίνηση στους εμπρός τροχούς (FWD), είτε με κίνηση σε όλους τους τροχούς (AWD).

Από πλευράς κινητήρων, διατίθεται με δύο μηχανικά σύνολα, τον βενζινοκινητήρα 1.6lit EcoBoost απόδοσης 150 ίππων, με 6-τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο, αλλά και απόδοσης 182 ίππων με 6-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο καθώς και τον πετρελαιοκινητήρα 2.0lit TDCi απόδοσης 140 ή 163 ίππων, με 6-τάχυτο κιβώτιο ταχυτήτων και στις δύο εκδοχές του. Επίσης, ο πετρελαιοκινητήρας 2.0L TDCi διατίθεται και με 6-τάχυτο κιβώτιο Powershift. Όλοι οι κινητήρες καλύπτουν τους τελευταίους κανονισμούς εκπομπών Euro V.

Οι αυξημένες διαστάσεις του νέου Ford Kuga προσδίδουν ‘επιπλέον’ αέρα στο εσωτερικό του. Το μεταξόνιο του Kuga έχει αυξηθεί στα 2,69 μέτρα έχοντας ως αποτέλεσμα μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στα πίσω καθίσματα και σαφώς αυξημένο χώρο αποσκευών κατά 20%, από τα 410 λίτρα στα 492 λίτρα. Η πλάτη των πίσω καθισμάτων μπορεί να ρυθμιστεί ως προς την κλίση της, όμοια με τα εμπρός καθίσματα, ενώ μπορεί να αναδιπλωθεί πλήρως μέσω ενός μοχλού δημιουργώντας μια επίπεδη επιφάνεια φόρτωσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου