Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2013

«Οικονομική Μετακίνηση» 19-21 Απριλίου 2013

Η Demand Customize Marketing ΜΕΠΕ, διοργανώνει την έκθεση «Οικονομική Μετακίνηση», με διευκρινιστικό υπότιτλο «Οχήματα με κατανάλωση έως 5 λτ/100 χλμ.», το διάστημα 19-21 Απριλίου 2013 στον χώρο της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων (Πειραιώς 100, Γκάζι).

Αναπόσπαστο τμήμα της εκδήλωσης θα αποτελέσει η παράλληλη Έκθεση «Ηλεκτροκίνηση».

Οι Εκθέσεις «Οικονομική Μετακίνηση» και «Ηλεκτροκίνηση» είναι οι βασικότερες από μια σειρά εκδηλώσεων υπό τον γενικό τίτλο «ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΠΟΛΗ», κατά τη διάρκεια των οποίων –με την αμέριστη συνεργασία της «Τεχνόπολις» του Δήμου Αθηναίων- η διοργανώτρια εταιρεία στοχεύει να προτείνει ρεαλιστικές διεξόδους σε ζωτικά προβλήματα του σύγχρονου πολίτη.

Η Demand ΜΕΠΕ, δραστηριοποιείται από το 2000 στο χώρο της διοργάνωσης εκδηλώσεων, ενώ τα τελευταία χρόνια διοργανώνει αρκετά events στον χώρο της «Τεχνόπολις». Μεταξύ αυτών, ξεχωρίζει το Design Lab, το μεγαλύτερο και πλέον επιτυχημένο Design Festival στην Ελλάδα, αλλά και το Scooter Festival, η διοργάνωση του οποίου τον περασμένο Οκτώβριο, απέδειξε ότι υπάρχει μια (εκτεταμένη) ομάδα καταναλωτών που ψάχνεται, αναζητώντας νέους, προσαρμοσμένους στα δεδομένα της εποχής, τρόπους ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ.
Πληροφορίες: 2109408714-7
http://oikonomikimetakinisi.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου