Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013

ΝΕΟ FORD FIESTA - Σημείο αναφοράς!

Το πλήρως ανανεωμένο και με νέα γκάμα κινητήρων Fiesta ήρθε στην Ελλάδα. Θα διατίθεται από 11.051 ευρώ (με απόσυρση), με τη συγκεκριμένη να αφορά την έκδοση με τον 3κύλινδρο κινητήρα του 1 λίτρου με 80 PS και στο επίπεδο εξοπλισμού Trend.
Το νέο Ford Fiesta έρχεται για να συνεχίσει την επιτυχημένη πορεία των συνολικά 36 χρόνων από την ημέρα κυκλοφορίας του πρώτου Fiesta. Κατά την περίοδο αυτή, το Fiesta έχει καταφέρει να πουλήσει πάνω από 15 εκατομμύρια μονάδες παγκοσμίως
To νέο Fiesta αλλάζει τα δεδομένα στην κατηγορία του συνδυάζοντας το μοναδικό του στιλ με τις πρωτοποριακές του τεχνολογίες. Εξοπλισμένο με τον επαναστατικό χιλίαρη EcoBoost κινητήρα προσφέρει την οικονομία καυσίμου ενός μικρού κινητήρα 4,3Lt/100km, εκπέμπει CO2 μόλις 99gr/km και έχει μηδενικά τέλη κυκλοφορίας. Επίσης διαθέτει το πρωτοποριακό σύστημα Ford SYNC με το οποίο μπορείτε να επιλέγετε μουσικά κομμάτια και να πραγματοποιείτε και να λαμβάνετε κλήσεις, απλά με τη φωνή σας.
Ο συνδυασμός των νέων τεχνολογιών και της σύγχρονης σχεδίασης του νέου Fiesta σίγουρα θα μαγνητίσει τα βλέμματα και θα κάνει κάθε σας διαδρομή μία διασκεδαστική και ξέγνοιαστη εμπειρία.

Δείτε περισσότερα για το σχεδιασμό, την οδήγηση, τους κινητήρες και την ασφάλεια του νέου Fiesta:
http://www.ford.gr/Cars/Fiesta


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου