Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Νέο Toyota Auris από 14.990 ευρώ

Βασισμένο σε μία νέα αρχιτεκτονική, με πιο χαμηλωμένο στήσιμο, το νέο Auris εκφράζει το προσωπικό πάθος του Προέδρου της Toyota, Akio Toyoda, για τη δημιουργία πιο ελκυστικών, δυναμικών αυτοκινήτων που διαιωνίζουν τη μακροχρόνια φήμη της εταιρίας για ποιότητα, αντοχή και αξιοπιστία.
Ακολουθώντας αυτή την κατεύθυνση, η ομάδα μηχανικών εστίασε στη διαχείριση βάρους, στη σχεδίαση του πλαισίου, στη βελτίωση της διάταξης χώρων και στη βελτιστοποίηση των κινητήρων. Επίσης συνεργάστηκε με την ομάδα σχεδίασης για τον εναρμονισμό του στυλ με την αρχιτεκτονική του αυτοκινήτου. 
Έτσι δημιουργήθηκε το νέο Auris – ελαφρύτερο, δυναμικότερο, καλύτερα εξοπλισμένο και οικονομικότερο στη λειτουργία από ποτέ. Τολμηρότερο στυλ, μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, βελτιωμένη οδική συμπεριφορά, υψηλότερη σχεδιαστική ποιότητα εσωτερικού και επιπλέον μέτρα βελτίωσης της απόδοσης, συμπεριλαμβανομένου του πλήρως υβριδικού μοντέλου.
Οι αεροδυναμικές βελτιώσεις, μία μέση εξοικονόμηση βάρους 50kg και οι βελτιώσεις των κινητήρων πέτυχαν μειώσεις της κατανάλωσης και των εκπομπών CO2 σε όλη τη γκάμα, περιορίζοντας το λειτουργικό κόστος και το Συνολικό Κόστος Ιδιοκτησίας.

Για το μήνα Δεκέμβριο, οι καταναλωτές μπορούν να αποκτήσουν το νέο Auris με το πρόγραμμα προνομίων που έχει ετοιμάσει  η ΤΟΥΟΤΑ ειδικά για τους πελάτες της.   Το πρόγραμμα αυτό παρέχει:

  • Έκπτωση €500 ή
  • Δωρεάν παροχή καυσίμου για 5.000 χλμ. ή
  • Υβριδική τεχνολογία με επιδότηση €1.000
  • 0% προκαταβολή και επιτόκιο 5,4% (+0,6% εισφορά) από 12 έως 84 ισόποσες μηνιαίες δόσεις


Ανεξάρτητα από το παραπάνω πρόγραμμα που επιλέξει ο πελάτης ΤΟΥΟΤΑ, μπορεί να επωφεληθεί επίσης και το προνομιακό επιτόκιο:
  • 0% προκαταβολή και επιτόκιο 5,4% (+0,6% εισφορά) από 12 έως 84 ισόποσες μηνιαίες δόσεις

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου