Πέμπτη 16 Αυγούστου 2012

ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ Hyundai i30 από 12.490 ευρώ


Η Νέα Γενιά Hyundai i30 είναι πλέον διαθέσιμη στην ελληνική αγορά.

Η νέα γενιά του i30 εξελίχθηκε στην Ευρώπη, ειδικά για την Ευρωπαϊκή αγορά, έχοντας ως στόχο να προκαλέσει και να ξεπεράσει τους κορυφαίους της κατηγορίας. Ανάμεσα στα εφόδια του ο νεανικός και σπορτίφ σχεδιασμός που εντυπωσιάζει, οι τεχνολογικές καινοτομίες και οι ολοκαίνουργιοι κινητήρες, που είναι εστιασμένοι στην αποδοτικότητα και στις χαμηλές εκπομπές καυσαερίων.

Το i30 Νέας Γενιάς κατασκευάζεται στο Nošovice της Τσεχίας σε ένα από τα πλέον σύγχρονα εργοστάσια της Hyundai.  Με μακρύτερο αμάξωμα κατά 20mm, χαμηλωμένο κατά 10mm και διατηρώντας το μεταξόνιο στα 2.650mm – ένα από τα μεγαλύτερα στην κατηγορία του – το νέο i30 εξοπλίζεται με αποδοτικούς κινητήρες βενζίνης 1.4 90Hp και πετρελαίου 1.4 90hp και 1.6 128hp, που συνδυάζονται αποκλειστικά με 6-τάχυτα κιβώτια και προσφέρουν πολύ χαμηλή κατανάλωση και εκπομπές CO2  που φτάνουν τα 97γρ.

Έχοντας σιγουριά  τόσο για την αξιοπιστία όσο και για την ποιότητα των προϊόντων της, η Hyundai προσφέρει και στην νέα γενιά του i30 τη μοναδική για τον κλάδο Τριπλή Πενταετή Κάλυψη, η οποία περιλαμβάνει 5 χρόνια πλήρη εργοστασιακή εγγύηση, 5 χρόνια οδική βοήθεια και 5 χρόνια δωρεάν τεχνικούς ελέγχους του οχήματος.

Μια από τις νέες τεχνολογίες του i30 Νέας Γενιάς, είναι και το πρωτοποριακό σύστημα FLEX STEER™, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να επιλέξει το μέγεθος της υποβοήθησης του τιμονιού.  Στη λειτουργία “Comfort” η μέγιστη υποβοήθηση επιτρέπει τις εύκολες μανούβρες κατά τη διάρκεια του παρκαρίσματος, στη λειτουργία “Normal” ο οδηγός απολαμβάνει άνετη και ευχάριστη οδήγηση σε όλους τους δρόμους, ενώ στη λειτουργία “Sport” ο οδηγός έχει άμεση αίσθηση του δρόμου με περιορισμένη την υποβοήθηση.

Στο i30 Νέας Γενιάς οι επιβάτες απολαμβάνουν μεγαλύτερη καμπίνα και περισσότερο χώρο για τις αποσκευές τους, αφού ο ωφέλιμος όγκος του πορτ-μπαγκάζ έχει μεγαλώσει κατά 11% φτάνοντας τα 378 λίτρα, ενώ το κορυφαίο μεταξόνιο σε συνδυασμό με τις μεγαλύτερες διαστάσεις του αυτοκινήτου, έχουν ως αποτέλεσμα την παροχή περισσότερου χώρου στην καμπίνα.


Με πρώτη προτεραιότητα την προστασία των επιβατών αλλά και των πεζών, το βραβευμένο με 5 Αστέρια από τον ανεξάρτητο Ευρωπαϊκό Οργανισμό Αξιολόγησης (Euro NCAP) νέο Hyundai i30 χαρακτηρίζεται από τελευταίας τεχνολογίας συστήματα, τόσο στην Παθητική όσο και στην Ενεργητική ασφάλεια.  Συστήματα όπως το ESP (Electronic Stability Program), το VSM (Vehicle Stability Management) και το HAC (Hill Assist Control), συνοδεύονται από φώτα ημέρας LED, προσαρμοζόμενους προβολείς AFLS αλλά και κάμερα οπισθοπορείας. 

Στην ελληνική αγορά θα είναι διαθέσιμο σε τρία επίπεδα εξοπλισμού, Classic, Comfort και Style, που αρχικά θα προσφέρονται με δυο κινητήρες, τον 1.4 100 hp βενζίνης και τον 1.4 90hp Diesel, ο οποίος έχει και τη μεγαλύτερη ροπή στην κατηγορία των πετρελαιοκίνητων έως 1400κ.εκ. Αργότερα αναμένεται και ο κορυφαίος 1.6 128hp Diesel, ο οποίος  εκπέμπει μόλις 97γρ CO2.

Ειδικά για την περίοδο του λανσαρίσματος οι τιμές του i30 ξεκινούν από 12.490€ για τις εκδόσεις βενζίνης και από 14.490€ για τις εκδόσεις πετρελαίου, κάνοντας χρήση απόσυρσης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου