Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

Η Volvo χορηγός στην Έκθεση Athina Fair

Η Volvo Car Hellas είναι χορηγός στην Athina Fair 2010. Πρόκειται για τη Διεθνή Έκθεση Υψηλής Ωρολογοποιίας και Πολυτελών Μαρκών (Premium Brands) που διοργανώνεται 19-21 Νοεμβρίου, στο εκθεσιακό κέντρο HELEXPO Palace, στο Μαρούσι.
 Η χορηγία της Athina Fair 2010 αποτελεί για τη Volvo Car Hellas μια πρώτης τάξης ευκαιρία να προβάλλει με τον καλύτερο τρόπο τις αξίες της μάρκας: ο premium χαρακτήρας,  η κορυφαία ποιότητα και η προηγμένη τεχνολογία τέλεια εκφρασμένες μέσα από το μοντέρνο Σκανδιναβικό design. Τα μοντέλα της Volvo είναι φτιαγμένα για ανθρώπους που θέλουν να ξεχωρίζουν και που το αυτοκίνητό τους δίνει ένα στίγμα της προσωπικότητάς τους. Οι αντιστοιχίες με τα εκθέματα και το πνεύμα της Έκθεσης είναι προφανείς. Η Athina Fair φιλοξενεί ρολόγια μοναδικής πολυτέλειας και τεχνολογίας, που αποτελούν πραγματικά έργα τέχνης. Ρολόγια που αναδεικνύουν τόσο τη σύγχρονη όσο και την παραδοσιακή ωρολογοποιία, προορισμένα όχι μόνο για τις βιτρίνες των συλλεκτών αλλά και για καθημερινή χρήση.   
 Στην Έκθεση Athina Fair 2010 οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν και να απολαύσουν από κοντά τα νέα Volvo S60 και V60 καθώς και τα XC60 και S80.
 Το HELEXPO Palace βρίσκεται στην Λεωφόρο Κηφισίας 39 στο Μαρούσι. Τα εγκαίνια της Έκθεσης θα γίνουν την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2010, στις 19.00'. Ώρες λειτουργίας 10.00'-21.00'.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου